dinsdag, november 07, 2006

 

Buurtlink

Nieuwe website Buurtlink brengt buurt dichterbij

Stichting Buurtlink heeft de website buurtlink.nl gelanceerd. Op deze website kan iedereen via het intypen van zijn postcode informatie over zijn eigen buurt vinden en plaatsen. De website moet de sociale cohesie in de samenleving bevorderen.

Buurtbewoners kunnen op de website www.buurtlink.nl informatie met elkaar delen, buurtinitiatieven plaatsen en nieuwsberichten over de buurt lezen. Ook kunnen bezoekers op nieuwsberichten over de buurt reageren en zich over de buurt uitspreken. Het ANP publiceert de komende maanden nieuwsberichten op de website. Bezoekers die zich hebben aangemeld, ontvangen automatisch de berichten die over hun buurt gaan.

De website onderhoudt partnerschappen met enkele grote maatschappelijke organisaties om ze de kans te geven buurtbewoners te informeren over hun lokale activiteiten. Buurtlink.nl wordt ondersteund door de Nationale Postcode Loterij, die zich sinds 2006 inzet voor het bevorderen van de sociale cohesie. Ajacied Hedwiges Maduro en burgemeester Annemarie Jorritsma van Almere zijn lid van het Comité van Aanbeveling van Buurtlink.nl.
Bron:ANP (23 oktober 2006)





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?