zaterdag, februari 09, 2008

 

CERES subsidie

Subsidie voor jonge mkb-bedrijven in Noordoost Brabant

Ondernemers in het midden- en kleinbedrijf in de regio Noordoost Brabant die investeringsplannen hebben in het eerste halfjaar 2008, kunnen mogelijk in aanmerking komen voor 30% subsidie. Onlangs heeft de CERES Stuurgroep een extra budget beschikbaar gesteld voor de CERES Investeringsregeling (CERIN). Met deze regeling kunnen mkb-bedrijven (1-100 medewerkers) subsidie aanvragen op de aanschaf van nieuwe productiemachines en installaties.

De bedrijven moeten actief zijn in de sector industrie of daaraan verwant. De regeling is speciaal bedoeld voor jonge bedrijven die nog niet langer dan 8 jaar bestaan en die in het CERES-gebied in Noordoost Brabant gevestigd zijn. Dit gebied omvat de gemeenten Schijndel, Bernheze, Veghel, Uden, Boekel, Landerd, Mill, Sint Anthonis en Boxmeer. CERES Het CERES-programma is het Europees Economisch Stimuleringsprogramma voor de regio Noordoost Brabant. De regeling is mede tot stand gekomen dankzij de financiële steun van de Europese Unie, de provincie Noord-Brabant en de CERES-gemeenten.

Deze regeling loopt eind dit jaar af. Onlangs heeft de CERES Stuurgroep nog eenmaal een extra budget van ⬠500.000,- beschikbaar gesteld voor de CERES Investeringsregeling (CERIN). CERIN-Subsidie De te ontvangen subsidie bedraagt minimaal ⬠4.500,- en maximaal ⬠45.000,-. De regeling wordt uitgevoerd door Syntens Eindhoven, Innovatienetwerk voor mkb-ondernemers. Voor meer informatie kunt u bellen met Syntens, tel. 088 â 444 0 553 of kijken op de website www.syntens.nl/cerin.

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?