zaterdag, februari 23, 2008

 

Week 8

Maandag
Overleg met de provincie hoe we de resultaten van het "Molenproject" van de studenten van de NHTV gaan terug koppelen. De keuze valt op een symposium waarvoor alle betrokkenen een uitnodiging ontvangen. Naast de resultaten van de studenten worden er een aantal gastsprekers uitgenodigd om het programma aan te vullen. De beoogde datum is eind mei.

Dinsdag
Overleg met firma Den Ouden over het project Groene Raffinaderij.

Overleg met de gemeente Cuijk en Woonmaatschappij Maasland over het project Rest-O-Super.

Met een ondernemend echtpaar in Grave bespreek ik de mogelijkheden om op 19 april deel te nemen aan de Plattelanddag.

Woensdag
Werkoverleg met de studenten van de NHTV die werken aan het Molenproject.

Donderdag
Jaargesprek met wethouder Ketelaars en Eric Verkuijlen van de gemeente Boekel over de voortgang van sociaal-economische projecten in 2007 en initiatieven die gepland staan voor 2008.

Presentatie over mijn werkzaamheden voor CUBOX leden, een ondernemers vereniging van MKB bedrijven in Cuijk en Boxmeer. Men is aangenaam verrast dat ook MKB bedrijven die problemen hebben om maatschappelijk gewenste idee├źn te realiseren en beroep op de streekmanager kunnen doen.

Presentatie voor de inwoners van Vianen gemeente Cuijk over de stand van zaken van het project Rest-O-Super. Een groep van ondernemende bedrijven en organisaties staan in de startblokken om een eerste pilot te realiseren. We zijn nu op zoek naar een geschikte locatie. Als die gevonden is kunnen we een subsidie verzoek bij de provincie indienen. De subsidie is niet bestemd voor de exploitatie maar voor de bijkomende kosten voor de opstart van een eerste pilot. Als de pilot succesvol is dan moet deze nieuwe formule, speciaal ontworpen voor kernen tussen de 1000 en 2000 inwoners, zonder subsidie uitgerold kunnen worden.

Weekoverzichtstreekmanager

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?