donderdag, april 17, 2008

 

Onderneemsterskrans Land van Cuijk

'Onderneemsters' verenigd in krans

Zeven vrouwelijke ondernemers uit de regio hebben zich verenigd in Onderneemsterskrans Land van Cuijk. Deze krans is opgericht op 28 november 2007. Doel is door samenwerking de ondernemingen van de leden beter bekend te maken bij het publiek.
Ploon Hendriks van Koffiehuus Ons Moe in Oploo, volgende week een van de gastsprekers bij het Starterscafé, is voorzitter van deze club. Het begon ongeveer een jaar eerder met een bezoek van toenmalig Landbouwminister Cees Veerman aan de gemeente Mill en Sint-Hubert. Als verrassing voor hem is een Hap-trap-snurk arrangement bedacht door een paar van de latere kransleden.

In 2007 maakten ongeveer tachtig toeristen gebruik van het arrangement. Door dit succes zijn de bedenkers op zoek gegaan naar meer leden. Eens per maand komen de zeven onderneemsters bij elkaar. De naam suggereert vooral gezelligheid. Maar de dames zijn serieus.
Nicolette Rademaker van hotel en restaurant 't Veerhuis in Oeffelt zei onlangs in deze krant: "We geven alle zeven zelfstandig leiding aan een bedrijf in de recreatie of horeca. De krans is een samenwerkingsverband om ons te laten zien in het Land van Cuijk. Het zou mooi zijn als de gasten die hier komen, ook eens bij een van de anderen gaan kijken." De Gelderlander 17 april 2008.

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?