zaterdag, april 12, 2008

 

Week 15

Maandag
Overleg met Erik van Nuland van TOP Brabant met de eigenaren van het eerste boertel van Nederland "Boertel Lampersehei" in Wanroij. We bespreken de mogelijkheden om van het boertel in Wanroij en van het boertelconcept in zijn algemeen een succes te maken.

Met Andries Peters en Robert van der Doelen van Barli BV bespreek ik de mogelijkheden om in te spelen op de behoefte om op boerenbedrijven de huisverkoop van producten middels een automaat uit te voeren. Samen met een aantal telers in Erp e.o. en adviseur Hans Smith werken we aan een nieuw concept "Versomaat".

Jaargesprek met wethouder Jan Kerkhof en Jos van Asten van de gemeente Veghel.

Dinsdag
Overleg met een ondernemer in Reek. Lang geleden heeft hij zijn melkveebedrijf omgezet in jongveeopfokbedrijf en een mini camping. Hij wil nu graag de minicamping uitbreiden van 15 naar 25 plaatsen, het sanitair moderniseren, een slechtweer ruimte inrichten in de oude ligboxen stal en hij overweegt in de oude boerderij een gastenbeblijf te maken.

Overleg met mijn streekhuiscollega's Hans van Dommelen en Mario Graat. We plannen de route van de verassingsbustocht op 19 april a.s. in het kader van de Dag van het Brabantse Platteland.

Woensdag
Overleg met de initiatief nemer van Eco Park Gaia. De stichting is nog steeds zoekende naar een geschikte locatie. We bespreken de mogelijkheden in het Peel & Maas gebied.

Donderdag
Voor het project Vitale Regio willen we op een nieuwe wijze gaan communiceren met de omgeving en betrokkenen. Met Joost Callaars en Bart Janssen van Dichterbij bespreek ik de mogelijkheden.

Voor het project Rest-O-Super heb ik een afspraak met een ondernemer die mogelijk een rol kan spelen voor de pilot die voorbereid wordt.

Vrijdag
Afspraak met een particulier die in het buitengebied woont van het dorp Zeeland. Hij heeft een bijgebouw waarvan hij graag wil weten of het geschikt is om als gastenbedrijf voor toeristen in te richten.

Weekoverzichtstreekmanager

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?