maandag, juni 30, 2008

 

Maashorst Streekfair

Gezocht: mensen met hart voor De Maashorst

Zondag 14 september staat de succesvolle Streekfair De Maashorst in Uden op de agenda. Met ruim 14.000 bezoekers in 2007 een groots evenement om te laten zien wat natuurgebied De Maashorst te bieden heeft. Tijdens de streekfair vinden allerlei activiteiten plaats; van een demonstratie paarden mennen tot aan een proeverij van streekproducten. Draagt u ook uw steentje bij aan deze bijzondere streek? Meldt u dan nu aan om uw kwaliteiten op de streekfair te presenteren.

Wellicht teelt u asperges, aardbeien of andere streekproducten waarmee u de bezoekers kunt laten kennismaken. Of biedt u recreatieve activiteiten aan die u kunt promoten tijdens de streekfair. Misschien bent u de persoon voor een bijzondere demonstratie schapen drijven. De streekfair staat open voor bijzondere initiatieven, typisch uit de streek.

Muzikale omlijsting
Streekfair De Maashorst biedt een podium voor regionale muzikanten. Wilt u zelf als solist, of met uw fanfare of band de bezoekers muzikaal laten genieten? Meldt u dan nu aan; dan zorgt u wellicht zometeen voor de muzikale omlijsting van de streekfair!

Proeverij
Het evenement wordt ondersteund met culinaire hoogtepunten van streekproducten, bereid door koks van regionale restaurants. Samengestelde kleine hapjes die in hun samenhang een volledige maaltijd kunnen vormen. Daar kan iedereen van genieten.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de streekfair bij Dirk Peters via dpeters@bureaupraedium.nl of 06-23112754. Hij is tevens het contactpersoon voor meer informatie over de streekfair. Streekfair De Maashorst vindt dit jaar plaats op de Bosdreef 5 te Uden.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?