dinsdag, augustus 19, 2008

 

Streekfair De Maashorst

Streekfair De Maashorst, zondag 14 september 2008

Zin in een verrassend (mid)dagje uit? Kom dan op zondag 14 september naar Streekfair De Maashorst in Uden. Een uniek evenement dat je volop laat genieten van wat De Maashorst te bieden heeft.

De derde editie van de Streekfair belooft een evenement van allure te worden. Op het programma staan onder andere spectaculaire demonstraties, livemuziek, een proeverij van heerlijke streekproducten en -dranken en speelplezier voor kinderen. Ook allerlei organisaties en bedrijven presenteren zich. Ze halen alles uit de kast om zich op een leuke, bijzondere en interactieve wijze aan je voor te stellen. De Streekfair vindt plaats aan de Bosdreef 5 in Uden van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.demaashorst.nl

Netwerkmiddag ondernemers
Voorafgaand aan de Streekfair vindt op vrijdag 12 september een netwerkmiddag voor ondernemers uit de regio plaats. Duurzaam ondernemerschap staat centraal. In het programma is naast een aantal inspirerende debatten en inleidingen ook ruimschoots de tijd om kennis te maken met andere ondernemers en te genieten van heerlijke streekproducten. Bent u ondernemer en heeft u interesse om deel te nemen, dan kunt u zich aanmelden (deelname is gratis) bij Linda van Hoof van Bureau Praedium, e-mail lvhoof@bureaupraedium.nl of tel. 0413-385820.

Organisatie
De organisatie van Streekfair De Maashorst is in handen van Stuurgroep De Maashorst. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door financiƫle steun van de Europese Unie via Ceres, het Europees economisch stimuleringsprogramma, Regio Noord Brabant, Provincie Brabant, REAP Noordoost Brabant, Gemeenten Bernheze, Landerd, Oss, Uden.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?