donderdag, oktober 16, 2008

 

Platteland Vakantieland

Platteland portal voor ondernemers en consument

Platteland Vakantieland.nl is een initiatief om alle facetten van het plattelandstoerisme, Horeca en andere toeristische activiteiten te bundelen en online aan te bieden aan de recreant en de ondernemer.

De mogelijkheden van Platteland Vakantieland.nl
Platteland Vakantieland is een portal voor iedereen die iets met het platteland wil. Het is bedoeld voor de recreant die bijvoorbeeld een camping wil reserveren, een ondernemer die op zoek is een inspirerende vergaderplek of voor de stedeling die makkelijk streekproducten in huis wil halen.Deze mogelijkheden worden aangeboden op de website (www. plattelandvakantieland.nl) in de vorm van een zoekmachine, een online reserveringssysteem, een webshop en een contentmanagementsysteem voor de bedrijven die plattelandsproducten of -diensten aanbieden aan de consument.

De stand van zaken
Gedurende het afgelopen half jaar hebben er bij PlattelandVakantieland.nl een aantal ontwikkelingen plaatsgevonden. Zo zijn samenwerkingspartners gezocht die het concept ondersteunen en willen participeren in het bedrijf. De reacties tijdens deze gesprekken waren louter positief, waardoor een belangrijke basis is gelegd voor het uitbouwen van PlattelandVakantieland.nl. Daarnaast is een reclamebureau uit Eindhoven aan de slag gegaan met de reclamecampagne die rond oktober 2009 haar landelijke kick-off zal hebben. In Eindhoven is het kloppend hart van PlattelandVakantieland.nl geopend. Aan de Prof. Dr. Dorgelolaan 40 is het bedrijf sinds juni van dit jaar gevestigd. Met een TV-producent wordt gesproken over een formule om het platteland op TV te krijgen. Het idee is om een serie te maken in de trant van Camping-life of Yacht Vision. Ten slotte wordt er op dit moment gezocht naar verkopers die in de verschillende regio’s het concept PlattelandVakantieland.nl kunnen verkopen. En bouwen we aan een landelijk dekkend netwerk van gespecialiseerde redacteuren die de plattelandsondernemers gaan assisteren bij het opzetten van een goede website voor hun onderneming. Naar een projectmanager zijn we ook naarstig opzoek!

Planning
Op korte termijn staan de volgende activiteiten gepland:
In januari 2009 start de reclamecampagne voor de bedrijven die hun producten of evenementen aan willen bieden op de website.
In mei 2009 is de software klaar voor gebruik en kan de website verder ingevuld worden.
In juni 2009 is de site te gebruiken door het grote publiek
In oktober 2009 start de landelijke reclamecampagne rondom PlattelandVakantieland.nl.
Meer informatie vindt u op: www.plattelandvakantieland.nl

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?