donderdag, april 02, 2009

 

Knapzakwandelroutes Land van Cuijk

Wandelroutes met de knapzak door het Land van Cuijk

Vorig jaar nam de Onderneemsterskrans het initiatief voor een project met locale kunstenaars. Dit jaar zijn, in nauwe samenwerking met docenten en leerlingen van de opleiding Toerisme van ROC de Leijgraaf in Cuijk, enkele toeristische wandelroutes in de regio ontwikkeld.
Wandelen langs plekken waar u anders waarschijnlijk niet komt. Genieten van de natuur, van de rust, van de bezienswaardigheden en vooraf of na afloop jezelf te goed doen aan een heerlijk kopje koffie of zelfs een maaltijd. Binnenkort behoort dit ook tot de recreatiemogelijkheden in onze regio.

Het project is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen de Onderneemsterskrans Land van Cuijk, het Uitvoeringsteam Reconstructiegebied Peel en Maas en ROC de Leijgraaf.
Vanaf december 2008 zijn leerlingen van de opleiding Toerisme van ROC de Leijgraaf in Cuijk betrokken bij het project en hebben een aantal interessante wandelroutes in de regio in kaart gebracht. Het startpunt van iedere wandelroute ligt telkens bij een van de onderneemsters.
Bij vertrek ontvangen de wandelaars een routebeschrijving van de desbetreffende wandelroute. Indien gewenst kan men ter plaatse en tegen betaling nog een knapzak voor versterking van de inwendige mens kopen.

Vorige week maandag werden de wandelroutes door de leerlingen gepresenteerd aan de onderneemsterskrans , die heel enthousiast reageerden op de uitkomst van dit project.
Vanaf Pasen tot eind september kunt u gaan genieten van de diverse wandelroutes in het Land van Cuijk en natuurlijk van de heerlijkheden die de onderneemsters u kunnen aanbieden.
Meer informatie over de onderneemsterskrans Land van Cuijk en over de wandelroutes kunt u vinden op de website: www.oklvc.blogspot.com





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?