woensdag, januari 13, 2010

 

Floriade Venlo


Nog 808 dagen en de Floriade gaat van start.

Deze middag kamen een veertigtal afgevaardigden van het Brabantse bedrijfsleven en overheid bij elkaar. Doel was vast te stellen of er draagvlak is om gezamelijk een Brabantse inzending te organiseren. Gezien de grote belangstelling en het grote aantal naar voren gebrachte ideeen kon er maar 1 conclusie getrokken worden. Brabant mag in 2012 deze kans niet onbenut laten. Aan het einde van de bijeenkomst werd een kleine werkgroep geformeerd met als opdracht 'kwartier te maken'. Bedrijven in Noord-Oost Brabant die informatie wensen over deelname kunnen zich bij streekmanager Twan Goosens melden. Tel. 06 51 63 1647.
#
Bedrijven uit Noord-Oost Brabant die de Floriade bezoekers, die de omgeving willen verkennen, wat te bieden hebben, kunnen een vermelding krijgen op de volgende startpagina:
http://www.meff.nl/floriade/ Stuur daarvoor een mail naar tgoossens(at)rmb.nl
#
Ben je een Linkedin member ga dan naar de groepen op Linkedin zoek naar Floriade en meld je aan bij de groep "Brabant Floriade Network". Je maakt dan onderdeel uit van een netwerk dat van de Brabantse inzending een succes wil maken.

Je kunt je ook via de website http://www.floriade.jouwweb.nl/ aanmelden. Klik op de knop 'vrienden'.
#
Algemene informatie over de Floriade

De Floriade is een Wereldtuinbouwtentoonstelling die eens in de tien jaar in Nederland plaatsvindt. Van april t/m oktober 2012 wordt de zesde editie van de Floriade georganiseerd in Venlo. Deelnemers zoals landen, (tuinbouw-) bedrijven en overheden laten de bezoekers van de Floriade genieten van ‘s werelds mooiste en meest bijzondere bloemen, planten, bomen, groentes en fruitsoorten.

Maar Floriade 2012 heeft meer te bieden. Elke dag een cultureel programma met muziek, dans, literatuur, theater en beeldende kunst uit de hele wereld. Duurzame, innovatieve eyecatchers op het gebied van architectuur, zoals nooit eerder vertoond zijn als eerste te bezichtigen op de Floriade. Met talloze spannende, vernieuwende en leerzame attracties en activiteiten is Floriade 2012 een spectaculaire ontdekkingsreis voor kinderen. In de verschillende sfeervolle restaurants en gezellige eettentjes kunt u genieten van overheerlijke (wereld-) gerechten, uiteraard bereid met producten uit eigen tuin. Maar ook lekker picknicken tussen de bloemen en planten, loungen aan het water en vanaf de grasheuvels genieten van de talloze shows en parades.
Door te zien, horen, proeven, voelen en ruiken ervaart u de invloed van de tuinbouw op de kwaliteit van het dagelijks leven.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?