dinsdag, januari 19, 2010

 

Maasmeanders

Eerste Maasmeanders arrangementen

De eerste Maasmeanders arrangementen zijn klaar inclusief de gehele organisatie er om heen. Het afgelopen jaar is er, gebruik makend van een professionele ondersteuning welke door ZLTO werd aangeboden, gewerkt aan ‘n heuse arrangementen organisatie.In een werkgroep, met een aantal leden van de Maasmeanders is een aantal arrangementen gecreëerd. Er is voor gekozen om te beginnen met een beperkt aantal volledig uitgewerkte arrangementen compleet met website, organisatie en boekingsbureau en alles wat daar bij komt kijken. Er is voorlopig gekozen voor een aantal thema’s welke hoofdzakelijk op groepen is gericht. Deze eerste thema’s zijn: Vrijgezellendag. Tocht der zintuigen, Cultureel dagje uit; Golf en koken en Actief weekeind. Deze arrangementen zijn compleet met eventueel vervoer, eten, drinken en overnachten.

Natuurlijk kunt u ook een arrangement naar eigen wens samen laten stellen in overleg met De Verrijking uit Oss die namens de leden van de stichting Maasmeanders de arrangementen verzorgt. WaardenOp basis van de ervaringen wil de stichting Maasmeanders het aanbod van arrangementen geleidelijk aan steeds verder uit bouwen zodanig dat de belangrijkste waarden uit het gebied zoals de rust, ruimte natuur en cultuur(historie) goed worden ingepast zonder deze kwaliteiten aan te tasten.

De stichting Maasmeanders werkt namens een groot aantal ondernemers in goede samenwerking met de gemeente Oss en Lith aan een duurzame ontwikkeling van de gehele vrije tijdssector in de gemeente Oss en Lith. Het aanbieden van arrangementen draagt zeker bij een steeds verder groeiende bekendheid van ons gebied en daar profiteren we allemaal van. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de toevoeging van dit product aan het bestaande aanbod van vrije tijdsproducten waarmede weer een belangrijke bijdrage wordt geleverd aan een groeiende sociaal/economische betekenis van deze sector in het gebied van de Maasmeanders. (www.maasmeanders.nl) Kliknieuws 19 januari 2010.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?