vrijdag, januari 08, 2010

 

Tussen Uden en Mill

Een actief Landgoed bij u in de buurt.

Naast de agrarische bedrijvigheid heeft Landgoed de Princepeel, gelegen tussen het Brabantse Uden en Mill een wel heel bijzondere diversiteit aan bedrijven. Pal aan de Volkelseweg staat één van Nederlands grootste Biovergisters, waar uit reststoffen van de voedingsmiddelenindustrie groene stroom wordt geproduceerd voor ruim 10.000 gezinnen. Evenementenbedrijf Peeltrail biedt u de gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen van het proces biovergisting tijdens een interessante en verhelderende rondleiding.

Peeltrail bevindt zich midden op het ruim vijfhonderd hectare metende landgoed en organiseert geweldig leuke evenementen met onder andere de Peeltrail Jeeps of bijzondere activiteiten in de vorm van workshops schermen, paardenfluisteren, Segway rijden en een exclusieve workshop met roofvogels. Deze activiteiten kunnen ook worden gecombineerd met bijvoorbeeld een vergadering of brainstormsessie, waarmee het nuttige met het aangename wordt worden verenigd.

Nieuw en exclusief op het Landgoed is de bijzondere workshop “Bushcraften”. Een nuttige workshop waarin de bushcrafter begint met de volgende vraag: “ziet u overlevingskennis als een noodzaak?” Zo niet, denk dan maar eens aan de sneeuwstormen in november 2005 waar honderden automobilisten strandden midden op de autobaan of de overstromingen in 1995 waarbij grote delen van Limburg van de buitenwereld afgesloten waren. En de helikopter die door een stuurfoutje de gehele Bommelerwaard zonder stroom achterliet. Gaat u zitten wachten op hulp of onderneemt u zelf actie.De Peeltrail bushcrafter biedt u de hulpmiddelen voor vele extreme situaties. Deelnemers gaan kennis maken met de natuur als bondgenoot. Wat doet u als uw gas op is of uw lucifers nat zijn? Hoe haalt u veilig drinkwater uit de natuur als uw flesje Spa leeg is? Hoe maakt u een beschutte en veilige slaapplaats? Voor al deze vragen heeft de Peeltrail bushcrafter een oplossing, daarnaast gaan de deelnemers zelf met een rugzak vol hulpmiddelen aan de slag. Er wordt een beroep gedaan op creativiteit, inventiviteit en teamspirit. Daar kan iedere deelnemer zijn of haar voordeel mee doen in zijn organisatie. Landgoed de Princepeel biedt het gehele jaar alle ruimte en faciliteiten om deze workshop te beleven. Weersomstandigheden spelen daarbij geen rol. Wilt u genieten van natuur, cultuur en actief bezig zijn kijk dan op http://www.peeltrail.nl/





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?