woensdag, maart 31, 2010

 

Dorpen Derby


Doe mee met de Brabantse Dorpen Derby!


Vergeet je idee of project vooral niet voor 1 juni aan te melden!
Win een prijs De held van je dorp worden is één ding. Maar bij deze derby draait het om meer. Als jouw team de finale haalt, mag je 10.000 euro besteden aan jullie project. Weet jij al wat je daarmee zou kunnen doen? En hoe jouw project met dit bedrag nog verder komt? Mooi! Want hoe concreter je plan of project, des te beter je winkansen.
Klaar voor de start? Af! Een goede voorbereiding is ook hier het halve werk. Verzamel daarom een groep creatieve, slimme en handige dorpsgenoten. Verdiep je samen in de vragenlijst op deze website. Zo krijg je een goed beeld van waar je project aan moet voldoen. Met het uitwerken van je project is de wedstrijd eigenlijk al begonnen. Maar vergeet je vooral niet voor 1 juni aan te melden!
Een wedstrijd, van de provincie? Jazeker! De provincie Noord-Brabant is de bedenker en uitvoerder van de Brabantse Dorpen Derby. De provincie vindt het belangrijk dat de leefbaarheid in dorpen beter wordt. Goede voorbeelden zijn daarvoor heel belangrijk. Actieve inwoners zelfs essentieel. Zo kunnen we elkaar inspireren. Informatie: streekmanager Twan Goossens 06 51 63 1647.
Reconstructiegebieden De Brabantse Dorpen Derby maakt deel uit van de herinrichting van het platteland, ook wel reconstructie genoemd. De provincie Noord-Brabant is opgesplitst in negen reconstructiegebieden. Binnen ieder gebied vindt eerst een halve finale plaats. Daarna vertegenwoordigt het winnende dorp zijn regio in de grote finale.
Meer weten over de negen reconstructiegebieden?





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?