maandag, mei 31, 2010

 

Dag van Ons Brabantse Platteland succes

'Schop' van Hoes voor werkgroep Sint Agatha

Het initiatief om in Sint Agatha een multifunctioneel gebouw neer te zetten waar alle verenigingen gebruik van kunnen maken, is beloond met een prijs. Namens de reconstructiecommissie Peel en Maas reikte gedeputeerde Onno Hoes zondagmiddag een gegraveerde schop uit.
De werkgroep uit Sint Agatha krijgt de bijzondere spade als een aanmoediging om verder te gaan op de ingeslagen weg. Het initiatief wordt door de commissie hoog gewaardeerd. Ook de provincie staat achter het plan: eerder al stelde Den Bosch een flink bedrag ter beschikking voor de bouwkosten. Namens de werkgroep nam dorpsbewoner Marco Rose, tevens architect van het gebouw, de schop in ontvangst. De uitreiking vond plaats tijdens de Dag van ons Brabants Platteland op het landgoed De Barendonk in Beers. Gelderlander 30 mei 2010.

De schop met inscriptie werd uitgereikt tijdens de Dag van ons Brabantse Platteland. Ondank het minder mooie weer kwamen enkele honderden belangstellenden naar de Barendonk in Beers. Op deze locatie presenteerden enkele tientallen bedrijven en plattelandondernemers uit de omgeving zich. Vanuit de Barendonk kon men met een paardentram naar doeboerderij de Tienmorgen en naar het Veeteeltmuseum.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?