dinsdag, mei 25, 2010

 

Uitnodiging Floriade

20 juni: Floriade Invites!

Eén maal per jaar worden de poorten van het Floriadeterrein wagenwijd opengezet en krijgen de bezoekers alvast een voorproefje op de Wereld Expo die in april 2012 van start gaat. Wilt u meer te weten komen over de Floriade? Wilt u met eigen ogen de aanleg van het Floriadepark bekijken?Kom dan op zondag 20 juni aanstaande naar Floriade Invites! Het is de laatste keer voor de opening op 5 april 2012 dat geïnteresseerden de gelegenheid krijgen het terrein van de Wereldtuinbouwtentoonstelling te bezoeken. Na Floriade Invites! zal het terrein vanwege bouwwerkzaamheden voor het publiek worden gesloten.

Medewerkers van de Floriade laten u tijdens de wandeling over het terrein zien wat de bezoekers in 2012 te wachten staat en geven u uitleg over de huidige stand van zaken. Uiteraard zijn er heerlijke hapjes en drankjes en zullen kinderen zich geen moment vervelen. U bent welkom op zondag 20 juni tussen 10:00 en 17:00 uur op het Floriadeterrein. Op de website www.floriade.nl staat het laatste nieuws over Floriade Invites!

Onder regie van de provincie Noord-Brabant wordt onderzocht over er draagvlak is bij Brabantse bedrijven en organisaties om gezamelijk een paviljoen in te richten. Voor informatie hierover kunt u contact opnemen met de streekmanager in uw gebied of de volgende website raadplegen. http://floriade.jouwweb.nl/

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?