dinsdag, juni 15, 2010

 

Het grootste pretpark van Nederland in Brabant

Zonder duur entree kaartje of wachtrijen


PlattelandVakantieland.nl heeft onlangs de ‘Welkom in Brabant’-borden langs vijftien invalswegen van de provincie 'overmeesterd' Met speciale hoezen werden de borden omgetoverd naar: Welkom in Brabant, het grootste pretpark van Nederland. Middels een ludieke actie wijst Platteland Vakantieland.nl op de velekleinschalige recreatieve mogelijkheden in heel Brabant. De provincie zelf als grootste pretpark.

PlattelandVakantieland.nl wil mensen met deze ludieke actie wakker schudden en wijzen op de toeristische mogelijkheden van Noord-Brabant. “Weet je wel hoeveel leuke dingen bij jou in de buurt te beleven zijn? Heb jij bijvoorbeeld al ooit gewandeld met een ezel? Of geslapen in een hooitel?”, vraagt directeur Paul Kempen. “Brabant telt enorm veel mogelijkheden voor een uniek dagje uit. Niet de Efteling, de Beekse Bergen of het Autotron zijn de grootste pretparken van Nederland. Nee, dat is Brabant zelf!”Alle knusse plekjes van het grootste pretpark van Nederland zijn te vinden op PlattelandVakantieland.nl.

Overnachtingen
Niet alleen activiteiten, maar ook overnachtingen in bijvoorbeeld een bed&breakfast of een groepsaccommodatie zijn gemakkelijk te vinden. Op die manier is het heel simpel om een compleet uitje samen te stellen. Of zelfs een hele vakantie.
“Zonder een duur entreekaartje of lange wachtrijen”, stelt Kempen. “Kijk wat er direct bij u in de buurt allemaal te doen is. Wedden dat u een heerlijk dagje beleeft!” Cuijksweekblad.

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?