donderdag, augustus 26, 2010

 

Open Coffee Noordelijke Maasvallei


Het organiseren van Open Coffee bijeenkomsten is een moderne laagdrempelige wijze van netwerken. Het streekhuis maakte een eerste aanzet voor een Open Coffee Noordelijke Maasvallei op Linkedin. Michel Hovenkamp van Zakenservice CV uit Gennep organiseerde al een aantal Open Coffee's in de regio. Hij heeft dit nu uitgebreid zodat alle acht Noordelijke Maasvallei gemeenten een eigen Open Coffee hebben. Voor een overzicht van de geplande bijeenkomsten klik hier.

Een Open Coffee kenmerkt zich door eenvoud. Je hoeft je niet aan te melden, er worden geen kosten berekend, er is geen programma. Het enige wat je betaald is je eigen kopje koffie. Wil je ondernemende mensen uit je eigen regio ontmoeten probeer het dan zelf eens!

Sinds kort is hier door Michel een nieuwe variant aan toegevoegd de "Zakenservice" bijeenkomsten. Nog steeds informeel en laagdrempelig. Echter nu bent u te gast bij een interessant bedrijf of organisatie in uw regio. Zij zorgen voor de koffie en vertellen u kort wat over hun activiteiten. En natuurlijk blijft er voldoende tijd om te netwerken.

Belangstellende bedrijven die als gastheer op willen treden kunnen contact opnemen met Michel Hovenkamp 0485-210401 voor meer informatie.

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?