dinsdag, november 30, 2010

 

Koffie & Theeschenkerij Vlagheide

Officiële opening Koffie & Theeschenkerij Vlagheide door wethouder Dhr. Bart Claassen gemeente Schijndel.
Vrijdag 10 december om 16.00 uur zal de officiële opening plaatsvinden van Koffie & Theeschenkerij Vlagheide in Eerde-Schijndel. Deze Koffie & Theeschenkerij maakt deel uit van het intergemeentelijk “Masterplan Vlagheide” en is voor Schijndel het eerste project wat nu gerealiseerd is en gaat openen. Jan en Tinneke Gloudemans zijn de initiatiefnemers en hebben hun varkensbedrijf deels gesloopt enomgebouwd tot de huidige bestemming. Danny en Rianne van Geloven, de toekomstige gastheer en gastvrouw, hebben de kans gekregen om de plannen van de initiatiefnemers verder uit te werken en vorm te geven wat geresulteerd heeft tot een prachtige locatie op een unieke historische plek.

Op deze locatie worden de gasten voorzien van de lekkerste koffie- en theespecialiteiten en andere drankjes al dan niet gecomplementeerd door eigengebakken broodjes, taarten, gebak en andere lekkernijen. Verder kan men er terecht voor verschillende High Tea arrangementen, vergaderingen, proeverijen en workshops. Op 12 december 11.00 tot 17.00 uur houdt Koffie & Theeschenkerij Vlagheide “open dag” en is iedereen van harte welkom om de geur van eigen verse gebrande koffie en eigen gemelangeerde thee op te snuiven.

Voor meer informatie bezoekt u: www.vlagheide.infoKoffie & Theeschenkerij VlagheideVlagheide 5 5482 NM – SchijndelT. 06 43 95 40 30 (vast nummer volgt)

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?