dinsdag, maart 01, 2011

 

Platteland Van Cuijk

Vereniging het Verrassende PlatteLand van Cuijk gaat een nieuwe koers varen.

Vereniging het Verrassende PlatteLandvan Cuijk is een actieve en maatschapelijk betrokken club. Lag de nadruk de afgelopen jaren vooral op ledenwerving en het goed neerzetten van activiteiten, dit jaar laat de Vereniging veel meer haar gezicht zien. “Het platteland van Cuijk is een leuk stukje Nederland, komt dat zien!”. “We zijn een actieve en maatschappelijk betrokken club van zo’n 40 toeristisch-recreatieve ondernemers op het platteland van Cuijk, en dat willen we dit jaar en de komende jaren graag nadrukkelijker laten zien”, aldus Jan Oosterwijk, voorzitter van de Vereniging. “Een eerste stap is gezet door het aanstellen van een communicatiecoördinator.”

De afgelopen 2 jaar is de Vereniging explosief gegroeid van 18 naar 37 leden afkomstig uit het hele Land van Cuijk.De activiteiten zijn dit jaar gericht op de thuismarkt en de toeristische markt. “Het doel is om zichtbaarder te worden in de regio maar ook op de landelijke markt. De boodschap is simpel: het PlatteLand van Cuijk is een leuk stukje Nederland waar zich prachtige toeristisch-recreatieve bedrijven bevinden en waar men tal van leuke activiteiten kan beleven.”
Beter profileren. Om zich nog meer te profileren is de vereniging onder meer aanwezig met een stand tijdens het NK Maasheggen op 13 maart en er komt een nieuwe editie van de brochure ‘Verrassend PlatteLand van Cuijk’ (met onder meer 3 fiets-, wandel- en autoroutes).
‘OnsPlattelandsRondje’. ­Verder organiseert men het ‘OnsPlattelandsRondje’ op 14 en 15 mei met daaraan gekoppeld het goede doel Stichting Alpe d’Huzes (KWF Kankerbestrijding). Meer info: http://www.plattelandvancuijk.nl/ Cuijks Weekblad 1 maart 2011.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?