dinsdag, juni 14, 2011

 

Prat Op nummer 8

Prat Op: hét regiomagazine van de Noordelijke Maasvallei

Prat Op wordt samen met weekblad De Maas Driehoek en Stadskrant Grave huis-aan-huis verspreid in de regio Land van Cuijk en de kop van Noord-Limburg. Het magazine is tevens verkrijgbaar bij gemeenten en publieke instellingen. De totale oplage bedraagt 60.000 exemplaren.

‘Prat Op’ staat voor trots en passie. Met het magazine willen de initiatiefnemers dan ook met passie laten zien hoe trots zij zijn op hun regio. In deze zomereditie laten zij u wederom kennismaken met verrassende omgevingen, bijzondere talenten en mooie initiatieven binnen de Noordelijke Maasvallei.

Het magazine is het resultaat van de samenwerking tussen De Winter media groep en het Platform Noordelijke Maasvallei. Het magazine wordt daarnaast mede mogelijk gemaakt door de financiële ondersteuning van de gemeenten Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Grave, Mill en St. Hubert, Mook en Middelaar, Sint Anthonis, Industriële Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg, Provincie Noord-Brabant, Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen, Mooiland Maasland, Elzendaal College, Metameer Stevensbeek/Boxmeer, Merlet College, MBO College De Maasvallei, Pantein en Dichterbij.

Het magazine is een initiatief van de samenwerkende gemeenten in het gebied en het streekhuis Peel & Maas. De streekmanager Peel & Maas zit in de adviesraad van de redactie. Hebt u goede ideeen voor het magazine die een bijdrage leveren aan plattelandsontwikkeling dan kunt u die bij hem aanleveren. Stuur daarvoor een mail naar tgoossens(at)rmb.nl

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?