woensdag, december 14, 2011

 

Land van Cuijk op Floriade

Van 5 april tot en met 7 oktober 2012 zal de Floriade weer plaatsvinden. Dit evenement wordt eens in de tien jaar georganiseerd en de locatie van het evenement is dit jaar Venlo. Naar schatting zullen er 2 miljoen bezoekers komen.

Het Land van Cuijk gaat in samenwerking met Boomkwekerij Ebben uit Cuijk deelnemen aan de Floriade en beschikt over een eigen paviljoen waar je je waant in een natuurlijke sprookjeswereld. U bent van harte uitgenodigd om tijdens de Floriade 2012 onze natuurbeleving te komen ervaren.

De Floriade is een wereldtentoonstelling op het gebied van groenbeleving. Het Floriadepark is 66 hectare groot en bestaat uit vijf unieke werelden, van elkaar gescheiden door bosgebied. Elke wereld heeft een eigen thema, decor, programma en activiteiten. Werelden waarin je de natuur steeds op een andere manier ziet, voelt en beleeft. De vijf thema´s zijn: • Relax and Heal (welzijn)• Green Engine (duurzaamheid)• Education & Innovation (zicht op de toekomst)• Environment (kwaliteit van het leven) • World Show Stage (culturele ontmoeting)
Waar vindt u onze inzending? Het paviljoen van het Land van Cuijk en Boomkwekerij Ebben bevindt zich in de wereld van ´environment´. Bij dit thema draait het vooral om het belang van een groene leefomgeving voor ons welzijn. Binnen en buiten. Thuis en op je werk.

Het Floriade-Land van Cuijk-team
Wil je meewerken aan deze wereldtentoonstelling in de achtertuin van onze regio?

Lees verder





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?