donderdag, maart 29, 2012

 

Schoon & Zuinig rijden

Aankondiging: Symposium Schoon & Zuinig rijden

Op woensdag 16 mei organiseert het RMB, de regionale milieuadviesdienst voor Noordoost-Brabant, van 13.00 tot 17.00 u het symposium Schoon & Zuinig rijden voor overheid, bedrijfsleven en andere organisaties. Samen met u willen we kijken, ruiken, voelen en proeven aan duurzame mobiliteit. De nadruk daarbij ligt op gas en elektrisch vervoer voor personen én vrachtvervoer.

Tijdens deze middag ervaart u ook zelf hoe het is om te rijden met een stil en zuinig voertuig. Daarnaast maakt u kennis met bedrijven die al met succes aan de slag zijn gegaan met schoon en zuinig rijden. Zij vertellen wat hun ervaringen zijn en welke financiële voordelen het heeft!
We praten u bij over de laatste stand van zaken en zijn ook benieuwd naar hoe u al bijdraagt of bij wil dragen aan het realiseren van schoon & zuinig rijden in de regio. Als regionale overheid werken we graag met u samen om duurzame mobiliteit versneld van de grond te krijgen in Noordoost Brabant.

Noteer alvast in uw agenda:
Symposium Schoon & Zuinig rijden
Woensdag 16 mei. Van 13.00u tot 17.00u
Locatie: Boomkwekerij Ebben, Cuijk

Aanmelden
Wilt u aanwezig zijn bij het symposium Schoon & Zuinig rijden? Meldt u zich dan nu aan door een email te sturen naar info@brabantsgroen.nl Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en begin mei het definitieve programma. Voor vragen vooraf, kunt u contact opnemen met Arthur Hofstad of Marcel de Wagt van het RMB, via telefoonnummer 0485 – 338 300.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?