maandag, augustus 27, 2012

 

Thema avond buitengebied Uden

Uden staat aan de vooravond van het opnieuw vast te stellen ‘Bestemmingsplan Buitengebied’ en het concretiseren van de toekomstvisie ‘Udenaar de toekomst’. De raad van de gemeente Uden wil zich uitgebreid laten informeren over het buitengebied. Hoe ziet de toekomst van het buitengebied er uit? Wat speelt er allemaal rondom natuur, bedrijvigheid en recreatie? Voor welke keuzes staan we? Welke ervaringen zijn er? Waar kunnen we van leren? En hoe ziet het buitengebied er - afhankelijk van die keuzes - over tien, twintig jaar uit?

Om hier antwoord op te krijgen en u mee te nemen in de uitdagingen waarvoor het buitengebied ons stelt, nodigt de gemeenteraad u van harte uit voor een themabijeenkomst op 13 september 2012. Onder voorzitterschap van Ton Soons, laten wij u graag deelnemen aan een zintuigprikkelende avond! Ton Soons zal deskundigen, Loek Hilgers (natuur), Fransje de Waard (bedrijvigheid) en Laura Conradi (recreatie) vragen hun visie te geven op het heden en de toekomst. Hierbij wordt ook de verbinding gelegd met duurzaamheid, gastvrijheid en innovatie. Uiteraard komen er ook mensen uit het gebied aan het woord om hun ervaringen met u te delen en is er voldoende gelegenheid om uw eigen ervaringen in te brengen.

Waar en wanneer:
De bijeenkomst over het buitengebied vindt plaats op donderdag 13 september a.s. in de stal bij Hans & Anja Donkers van Kikis aan de Hoogstraat 2 in Uden.

Programma:
19.15-19.30 Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers uit de streek
19.30-19.45 Opening en welkom
19.45-21.30 ‘Het buitengebied’; de drie facetten natuur, bedrijvigheid en recreatie belicht vanuit verschillende invalshoeken
21.30-22.00 ‘De smaaktafel’; kennismaking met lekkers uit de streek

Aanmelden:
Wilt u deze bijeenkomst bijwonen? Meldt u dan aan vóór vrijdag 7 september aanstaande, door een e-mail te sturen aan: griffie(at)uden.nl Na aanmelding per e-mail ontvangt u een bevestiging van deelname.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de raadsgriffie:

Mirande Heffels (tel. 0413 – 281 279), Annelies Maijoor (0413-281 337) of
Marja Breeuwer (tel. 0413 – 281 701).







<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?