vrijdag, november 09, 2012

 

Strohotel Haps wint inspiratieprijs

Strohotel Aalshof wint inspiratieprijs van RECRON Junior Club


Op 7 november 2012, tijdens de Algemene Ledenvergadering van RECRON, reikte de RECRON Junior Club voor de tweede keer de Glow Award uit. De winnaar van dit jaar is Strohotel Aalshof uit Haps. Eigenaresse Conny van den Besselaar nam een bos bloemen en een bronzen beeld in ontvangst uit handen van Kim Heesakkers van de RECRON Junior Club.

Conny (links) met haar prijs
De Glow Award is een jaarlijkse prijs die uitgereikt wordt aan een ondernemer, bedrijf, project of concept dat de leden van de RECRON Junior Club inspireert tot goed ondernemerschap.
Conny van den Besselaar ontving de prijs voor de bouw van Strohotel Aalshof; een unieke accommodatie dat voor het grootste deel is opgebouwd uit stro en leem. De stro is een restproduct van de agrarische ondernemers in de omgeving, leem kwam uit de nabijgelegen Maas. En zo is dit hotel niet alleen een knap staaltje innovatieve bouwkunst, maar ook duurzaam en ecologisch. Een inspiratiebron voor de recreatie- en toerismebranche!
Strohotel Aalshof voldoet aan de eisen van de Glow Award, door:
- het duurzame karakter, waarbij het comfort gewaarborgd is gebleven,
- de originaliteit,
- het feit dat dit initiatief ondernemers in de branche kan inspireren om (op kleinere schaal) hetzelfde te doen als vervanging voor de standaard accommodatievormen,
- de manier waarop dit project is gerealiseerd (met behulp van vrijwilligers)





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?