dinsdag, april 16, 2013

 

Ondernemers verbinden met Liberation route


Hoe betrek je een ondernemer op lucratieve wijze bij de Liberation Route? Op verzoek van Vrijetijdshuis Brabant zijn tweedejaars studenten aan de Fontys Academy for Creative Industries in Tilburg met die vraag aan de slag gegaan. De resultaten hiervan worden half maart verwacht.
Liberation Route Brabant onderdeel van de overkoepelende organisatie Liberation Route Europe wil met luisterkeien met persoonlijke verhalen en hoorspelen de bevrijding van Brabant dichtbij de mensen brengen. Tot nu toe zijn er in Brabant 27 luisterplekken gerealiseerd met elk hun unieke verhaal.

Doel van de opdracht is om met creatieve en makkelijk toepasbare concepten het aanbod van de vrijetijdsondernemers op een lucratieve manier te verbinden aan de huidige Liberation Route. Nu gebeurt dit al op kleine schaal met diverse arrangementen, wandel- en fietsroutes. In een traject van tien weken verdiepen de studenten zich in het merkconcept van de Liberation Route en kijken of deze voldoende bij de tijdsgeest aansluit. Met die informatie worden begin februari de eerste concepten gepresenteerd. Twee daarvan worden verder uitgewerkt.

Voor meer informatie over deze opdracht kunt u contact opnemen met Katell Vierstraete:
katell.vierstraete@vrijetijdshuis.nl. Bron: Nieuwsbrief STeR Boxmeer.

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?