dinsdag, mei 24, 2011

 

Samenwerken in de Maasvallei

Vandaag werd de tweede bijeenkomst gehouden voor vrijetijdsondernemers uit de Maasvallei die vooruit willen door samen te werken. Het eerste overleg werd 15 november gehouden in de Kriekkeput en was gericht op Noordoost Brabant. Dit maal waren we te gast in het Van Der Valk Hotel in Cuijk. Aangezien de Maas geen grens maar juist een aantrekkelijke verbinding is werden voor deze bijeenkomst ook vertegenwoordigers van samenwerkingsverbanden uit het Land van Maas en Waal, de kop van Noord Limburg en het zuidelijke KAN gebied uitgenodigd. Een aantal gastsprekers gaven hun visie op de kansen en mogelijkheden om in een groter gebied samen te werken zonder dat dit ten koste gaat van de identiteit van de bestaande samenwerkingsverbanden. Een aantal ideeen werd besproken. De komende maanden wordt onderzocht hoe hier nader invulling aan gegeven kan worden.

Projectideeen

Participerende ondernemersverenigingen worden uitgenodigd om hun ideeën die geschikt zijn om een groter gebied te profileren met elkaar te delen. Op dit moment zijn hiervoor twee initiatieven aangemeld.

1. Informatiezuilen, voor informatie klik hier.
2. Solbike, voor informatie kik hier.

Belangstellenden voor het project Solbike kunnen zich bij Twan Goossens aanmelden voor een informatieavond die op donderdag 9 juni in de Heksenboom in Sint Anthonis gehouden wordt.

“Samenwerken in de Maasvallei” is een initiatief van stichting Maasmeanders en wordt ondersteund door de streekmanager en gebiedsondersteuner Sarah Schendeler van het RMB.






<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?